Kom jij ons team versterken?

23/05/2022

Verzekeringen Van Wambeke is een hecht team met veel ervaring. Wil jij daar ook deel van uitmaken? Voor onze kantoren in Kluisbergen en Avelgem zijn we op zoek naar een medewerker met goesting. Misschien ben jij dat wel?


Verzekeringen Van Wambeke is een hecht team met veel ervaring. Wil jij daar ook deel van uitmaken? Voor onze kantoren in Kluisbergen en Avelgem zijn we op zoek naar een medewerker met goesting. Misschien ben jij dat wel?

 

Als adviseur verzekeringen werk je nauw samen met de rest van het team om verzekeringsproducten te verkopen en schadegevallen af te handelen. Je komt dagelijks in contact met de klanten van het agentschap: particulieren, zelfstandigen, bedrijfsleiders, vrije beroepen, landbouwers … . Allemaal klanten die veel expertise nodig

hebben.









Wat houdt je functie in?
• Als adviseur help je klanten met al hun verzekeringsvragen, meestal op kantoor maar soms ga je ook naar hen toe. Commerciële kansen ontgaan jou niet.
• Je werkt zelfstandig: offertes opmaken, polissen opstellen en onderhandelen met je klanten. Uiteraard kun je altijd rekenen op de ondersteuning van je ervaren collega’s.
• In deze veelzijdige functie maak je ook schadedossiers aan en zorg je voor het administratieve beheer ervan. Onderhandelen met de maatschappij en experts maakt daar deel van uit.
• Je bouwt een vertrouwensrelatie uit met je klanten, KBC Verzekeringen en de experts.

Wat verwachten we van jou?
• Je hebt commerciële feeling, bent vlot in de omgang en klantgericht.
• Je speelt proactief in op de behoeften van onze klanten en verleent advies op een professionele manier.
• Je durft zelf initiatief te nemen en je werkt resultaatgericht.
• Je beheert je dossiers nauwgezet en houdt zorgvuldig alle betrokkenen op de hoogte.
• Je hebt interesse in de verzekeringswereld en bent leergierig. Je kunt goed samenwerken en stelt het teamresultaat voorop.


Wat hebben we te bieden?
Je komt terecht in een dynamisch kantoor in een competitieve arbeidsmarkt, bij een lokale werkgever in volle groei. Je krijgt een contract van onbepaalde duur en een mooi loonpakket met aantrekkelijke voordelen (zoals groepsverzekering, maaltijdcheques ..).
We hebben veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling: van bij de start kun je rekenen op een basisopleiding en een degelijke ondersteuning op je werkplek. Je krijgt alle kansen om te groeien in je job.

Interesse? Laat van je horen!

Heb je minstens een bachelordiploma (bij voorkeur Financiën en Verzekeringswezen) en zegt de verzekeringswereld je wel wat? Stuur je sollicitatiebrief en je cv dan zeker naar peter.van.wambeke@verz.kbc.be 

Wil je meer weten over de inhoud van de functie, dan kun je terecht bij Peter Van Wambeke op het nummer 0475 71 55 29.